Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Víkend ve znamení běhů do vrchu

Tento víkend se v našem okrese poběží dva závody Českého poháru v běhu do vrchu. V sobotu to bude 21. ročník běhu z Mladkova na Suchý vrch a v neděli 12. ročník běhu z České Třebové na Kozlovský kopec. Oba závody jsou také součástí Iscarex poháru 2003.

Sobotní závod je díky svým parametrům zařazen do kategorie A. Trať, kterou tvoří lesní cesty, je dlouhá 9,5 km a její převýšení je 522 m. Prezentace závodníků je v sobotu od 8 do 10 hodin v kulturním domě v Mladkově. Start bude v 10.30 hodin na náměstí, kde bude také po skončení závodu vyhlášení výsledků a předání cen vítězům.

Trať nedělního Běhu na Kozlovský kopec je méně náročná. Vede 5 km po silnici a její převýšení je 234 m. Závod je zařazen do kategorie B Českého poháru v běhu do vrchu a je vhodný i pro příležitostné běžce. Přihlásit se můžete v neděli od 8.30 do 9.30 hodin v budově VDA. Start bude v 10 hodin před budovou VDA v Habrmanově ulici. Vyhlášení výsledků proběhne po skončení závodu opět před budovou VDA. Srdečně Vás všechny zvou pořadatelé z českotřebovského Iscarex teamu!

Milan Kebrle

Článek byl publikován 03.07.2003, 08:16:45