Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Propozice vyhlášení

Důležité informace k vyhlášení


Zveme všechny na vyhlášení na Andrlův chlum, které bude příští sobotu 7. ledna 2023. Prosíme, umístěné kteří ví, že v tomto termínu nemůžou, ozvěte se na e-mail pohar@iscarex.cz. Ať víme, co s případnou cenou, nebo na vás nečekáme s vyhlášením.

Vyhlášení začne ve 12:30 nahoře na Andrlově chlumu. Jako všechny závody v poháru, bude i vyhlášení probíhat za příznivého počasí venku. Máme připravené poháry, ceny, ozvučení... Čajem, kafem a jídlem vás obslouží v místní chatě. V případě že si plánujete dát oběd, doporučujeme, abyste si zarezervovali stůl. 

Andrlův chlum je kopec s rozhlednou nad městem Ústí nad Orlicí. Závodníci při dopoledním závodě zdolají kopec turistickou cestou s kapličkami a křížovou cestou. O co je cesta kratší než po silnice, o to je strmější. Doporučujeme ponechat auto na parkovišti u vlakového nádraží, protože parkoviště na vrcholu kopce stačí pouze pro pár aut. Další možností je odbočka k rozcestí U zabitého, případně můžete zastavit u odbočky ze silnice č. 360 na té samé silnici v blízkosti studánky U sloupku. Každý si tak může vybrat svoji cestu na "Andrlák".

Do kalendáře si můžete zapsat i termín prvního závodu ročníku 2023. Deset jarních kilometrů v Kunčině proběhne 18. března a už nyní je možné se přihlásit na stránkách závodu přihláška

Přejeme všem úspěšný vstup do nového roku, zdraví a spokojenosti.

Za Iscarex pohár,

Filip Záveský


Článek byl publikován 01.01.2023, 11:28:02