Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Jubilejní setkání vítězů Dlouhých záhonů

Vážení přátelé běhu, vážení běžci,
Je to neuvěřitelné, ale čas běží takovým tempem, kterému se snad ani stíhat. Letos v sobotu 10.11.2018 bude odstartován již 45. ročník běhu Dlouhými Záhony, který je současné 25. ročníkem memoriálu našeho kolegy Jiřího Novotného. Tento jeden z nejstarších běhů ve východních Čechách vznikl společně s nápadem uspořádat i Silvestrovský běh Havlovicemi. Každý listopad jsme se scházeli v Úpici na téměř posledním závodě sezóny a později i na zakončení Českého poháru v běhu do vrchu. Vlastní závod měl několik podob v délce a profilu tratí, ale vždy byl velmi oblíben jak běžci, tak lyžaři, kteří zde pilovali přípravu na sezónu. Vládla zde vždy velmi dobrá nálada a nikdy se nám nechtělo rozcházet, takže kolikrát jsme oslavu zakončení sezóny protáhli do druhého dne. Vyhrát prestižní závod mezi běžeckými i lyžařskými reprezentanty už bylo něco. Přátelství běžců bylo povýšeno nad vše ostatní, svědčí o tom udělení mezinárodní ceny fair-play Jiřímu Beranovi z Dukly Liberec a další.

Každým rokem vzpomínáme i na kamarády, kteří už nejsou mezi námi a spolu s námi tvořili nedílnou součást tohoto závodu. Rozhodli jsme se proto v rámci 45. ročníku uspořádat setkání vítězů předchozích ročníků. Rádi bychom je přivítali v Úpici, když ne na startu, tak v 15:00hod na Městském sále při slavnostním zakončení další vrchařské sezóny. Je připraven bohatý program pro všechny zúčastněné včetně tance a odměn vítězů tohoto závodu. Máme jediný problém, a to je - nemáme adresy všech vítězů, abychom je mohli osobně pozvat.

PROSÍME VÁS O KONTAKTY NA MINULÉ VÍTĚZE NEBO ALESPOŇ PŘEDÁNÍ INFORMACE O POŘÁDÁNÍ TÉTO AKCE VÍTĚZŮM, ABY SE PŘIHLÁSILI OSOBNĚ.

Děkujeme a těšíme se se všemi v Úpici 10.11.2018.

Kontakty:
Tel: 602152296
Mail: hajkova@maratonstav.cz, maratonstav@maratonstav.cz

Zdraví Vás
Karel Šklíba

Seznam vítězů Dlouhých záhonů

Článek byl publikován 21.09.2018, 07:48:34