Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Jubilejní Běh Javorkou

V sobotu 26. 4. se uskuteční v městském parku Javorka jubilejní 20. ročník tohoto populárního závodu. Přihlášky se přijímají na místě od 8:30 hodin, uzávěrka přihlášek je vždy 15 minut před startem kategorie!

Startovné činí 50 Kč pro hlavní závod a 20 Kč pro děti, žactvo, dorost a lidový běh.

Startovné činí 50 Kč pro hlavní závod a 20 Kč pro děti, žactvo, dorost a lidový běh. LIDOVÝ BĚH je určen pro všechny, kteří se chtějí proběhnout. Účast není věkově omezena. Účastníci si vyplní přihlašovací lístek, zaregistrují se u prezentace, zaplatí startovné 20 Kč, obdrží startovní číslo, bude jim změřen čas. Odevzdaná čísla v cíli budou slosována v tombole o věcné ceny!




Vyhlášení výsledků, ceny:
V kategoriích mládeže proběhne vyhlášení výsledků v 11:00 hodin. Věcnou cenu, diplom a originální medaili obdrží závodníci na 1. - 3. místě. Všichni účastníci v dětských kategoriích dostanou v cíli drobnou odměnu.

Vyhlášení výsledků hlavního závodu se uskuteční po skončení lidového běhu. V jednotlivých kategoriích věcnou cenu obdrží závodníci na 1. - 3. místě. Finanční cenu obdrží prvních 5 závodníků v absolutním pořadí mužů a žen. U lidového běhu není pořadí vyhlašováno. Věcné ceny budou vylosovány formou tomboly.

Držitelem traťového rekordu v kategorii mužů je Petr Hubáček, TJ Nové Město na Moravě časem 18:45 z roku 2004 a v kategorii žen Táňa Metelková, SK Týniště nad Orlicí časem 21:24 ze stejného roku.

K účasti srdečně zvou pořadatelé z Českotřebovského běžeckého klubu.

Článek byl publikován 22.04.2014, 07:30:19