Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

15. ročník ISCAREX poháru jde pomalu do finále

Již jen několik málo závodů zbývá do konce letošního ISCAREX poháru. Přichází čas statistik, bilancování a hodnocení dosažených výsledků.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne opět po Vánočním běhu okolo Zlatého pásku a bude jako vždy spojeno s vyhlášením Orlické běžecké ligy mládeže. V sobotu 11. prosince 2010 v Kulturním domě v Němčicích se budou předávat ceny nejúspěšnějším závodníkům, ale také losovat tombola mezi běžci s 12 a více absolvovanými závody ISCAREX poháru.



Všichni tito borci také obdrží zavěsný kalendář se svými fotografiemi (pokud možno právě z letošního poháru). Zda máte ještě šanci tento kalendář (a zařazení do slosování tomboly) získat, zjistíte v této statistice.



Pro vítěze jednotlivých kategorií jsou již připraveny ISCAREX poháry, které opět vyrobil českotřebovský výtvarník pan Ladislav Šich. Letos tento pohár obdrží navíc vítěz a vítězka absolutní kategorie.



Na gratulace je ještě asi brzy, i když některé medaile jsou již prakticky jisté, můžeme však poděkovat všem pořadatelům a sponzorům jednotlivých závodů i celého poháru a pomalu se těšit na příští ročník. To už však trochu předbíhám, do konce letošního ISCAREX poháru ještě pár závodů chybí.

ISCAREX CUP 2010 - výsledky, fotogalerie, statistika...

Milan Kebrle

Článek byl publikován 06.10.2010, 08:45:25