Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Michal Horáček vítězem Českého poháru

Malá cena Špindlerova Mlýna byl poslední bodovaný závod letošního ročníku Saucony Českého poháru v běhu do vrchu. Českotřebovskému Iscarex teamu se podařilo dosáhnout několika skvělých výsledků.

V celkovém hodnocení se v kategorii Muži A (20-39 let) na prvním místě umístil Michal Horáček. V kategorii Muži B (40-49 let) se totéž podařilo Aleši Stránskému. Jaroslav Merta obsadil první příčku v kategorii Muži E (70 let a starší). A v neposlední řadě si pomyslnou zlatou odnese také Miloslava Keprtová v kategorii Ženy D (55 let a starší).

Na medailové pozice ještě dosáhly tyto členky našeho týmu: kategorie Juniorky (19 let a mladší) - 2. místo - Hanka Jirásková, kategorie Ženy A (20-34 let) - 2. místo - Jana Mannlová, 3. místo - Pavla Šimůnková, kategorie Ženy B (35-44 let) - 2. místo - Eva Jirásková.

Do první desítky ve svých kategoriích se dostali: Martin Vacek, Josef Král, Otakar Svatoš, Adéla Stránská, Lucie Portyšová, Michaela Stránská, Petra Balcarová, Zdena Šimůnková a Ludmila Jorová.

Konečné výsledky zde.

Trochu statistiky: Letos se všech závodů poháru zúčastnilo rekordních 4881 startujících, nejpočetnějším závodem byla CENA FIRMY ISCAREX Dolní Morava - Králický Sněžník s 361 běžci. Miloslava Vraštilová z Jilemnice se stala nejpilnější vrchařkou s celkem 42 absolvovanými závody z celkového počtu 44!!! Náš Jaroslav Merta se umístil na druhém místě se 34 závody.
Kompletní statistika je zde.

Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen se uskuteční v sobotu 8. listopadu v úpickém kulturním domě. Pozvánka je zde.

Hodnocení poháru od Karla Šklíby najdete zde.

Gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů také v příštím, již 24. ročníku vrchařského běžeckého seriálu!!! Iscarex team

Článek byl publikován 23.10.2008, 09:55:04