Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Chodský víkend

Začátek cesty opět pokazily České dráhy, když jsme čekali na opozdilce z východu. Tím pádem jsme do Klenčí pod Čerchovem dorazili v pozdních večerních hodinách.

Druhý den ráno jsme vyjeli do Nýrska, kde nás čekal 5ti km závod na Hraničář. První 400m kopeček se Honzovi zdál tak dlouhý, že na jeho vrcholu očekával již cílovou pásku. A jak Honza dopadl se podívejte do výsledkové listiny.

Vyhlášení výsledků proběhlo bez problémů, a tak jsme mohli vyrazit na výlet k šumavským jezerům. Jelikož byl čas oběda, zastavili jsme se na jídlo v pěkné (drahé) restauraci na Špičáku. V tu dobu jsme místního číšníka považovali ještě za slušného a vtipného chlapíka. Napapaní a spokojení jsme vyrazili na 10ti km okruh přes Černé a Čertovo jezero. A protože nám po dlouhé cestě vyhládlo, opět jsme navštívili našeho slušného a vtipného číšníka, který nás přivítal slovy: Zdar jak sviňa a dodal: Tož kurva co si dáte. Nebojte, nebyl tak neslušný, jen reagoval na slova Lucky: Já chcu….

Cestou na chatu jsme si pořídili pár lahví dobrého vína, jak červeného, tak bílého a mejdan u ohně mohl začít. Přidali jsme se k místním hostům, které jsme připravili o pozdní večeři a veškeré zásoby chleba. Během večera nám Lucka podala odbornou přednášku o zpracování uhynulých zvířat v Asanaci Žichlínek. Její přednáška byla natolik působivá, až se někteří svíjeli smíchy, což ale nebylo způsobeno situací v kafilérii ale Lucčiným podáním. Slabí jedinci (Jarda) po tomto výkladu odpadli. Téma kafilérie bylo změněno na téma chlapi a nejen jejich běžecký styl. Honzu toto téma tak rozrušilo, že spadl z lavičky a rozbil skleničku. Zbytek večera ponecháme bez komentářů. …

V neděli nás čekal závod z Klenčí na Čerchov (po vystání dlouhé fronty na prezentaci). Tento závod je díky své náročnosti právem zařazen do kategorie A. Dle některých, které najdete na posledních místech výsledkové listiny, by tento závod měl být v kategorii Super +.

Na závěr chtějí všechny členky Iscarex teamu poděkovat nejen řidiči, ale i druhému muži výpravy za trpělivost s námi děvčaty….

P.S. Milane, Honza říkal, že nám máš vysvětlit zkratku c.d.p. (Centralni dispecinkovy panel - pozn. Milan)

Sepsal Iscarex team

Článek byl publikován 30.06.2008, 12:19:09