Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

Z Besednice na Kohouta a zpět

Víte, kde je vesnička zvaná Besednice? Kousíček od Českých Budějovic… Kdo z Iscarex teamu chtěl na tento závod jet, musel si ráno pořádně přivstat. Přivstat znamená u některých už čtvrtá hodina ranní, aby stihli odjezd v pět od kanceláře.

Vstávání nedělá chlapům asi dobře, neboť na tento závod odjelo 6 ženských a dva chlapi. Teda velitel a nejmladší běžec teamu Honzík :-) Cesta byla dlouhá, ale zvládli jsme ji všichni bez úhony… Postavit oblouk, nástěnku, stojan s letáky, rozvěsit reklamy…..vše klapalo.

O půl desáté začíná první start, kdy na trať dlouhou 100 metrů vyráží náš nejžhavější favorit - Jan Šimůnek nejmladší. O5 potvrdil své kvality a všem ukázal… záda. O dvě hodinky později se na start hlavního závodu dlouhého 10 km postavilo 35 běžců. Výběh na Kohout se zpočátku zdál snadný, ale v závěru nás Kohout překvapil dvěma nepříjemnými stoupáky a pak už jen dolů a dolů a dolů. Někteří z nás v té rychlosti nestíhali sledovat fáborky a hezky si zaběhli-tím myslím sebe :-)

Po doběhu na nás čekalo bohaté občerstvení v podobě slaďoučkých melounů, domácích buchet a guláše. Ti odvážnější z nás se mohli občerstvit i ve zdejším přírodním koupališti. Až na našeho velitele měli všichni iscarexáci příležitost vystoupit na stupně vítězů. Závěrečná tombola tajila všem dech, kdo by nechtěl zadarmo strávit víkendový pobyt v luxusním hotelu v jednom z nejhezčích měst České republiky a to Českém Krumlově-bohužel nikdo z nás si tento pobyt nevychutná. Po závodě jsme ještě rychle stihli nabouchat výsledky do počítače a na dlouhé cestě zpět smolíme tento článek...

Jana a Petra :-)

Článek byl publikován 23.06.2008, 08:36:46