Firma ISCAREX s.r.o.ISCAREX pohárTermínovka 2024KraličákCestování s Honzou
Hlavní strana
Podporují nás
ISCAREX, s.r.o.ISCARPardubický krajČeský běhBackground

ISCAREX pohár 2020 zrušen

Není to jednoduché, ale vzhledem k současné situaci, ve které není jasné kdy se vrátíme k běžnému způsobu života, natož pak ke kulturním a sportovním aktivitám, musíme konstatovat, že ISCAREX pohár 2020 se ruší.

Závodů, které jsou zrušeny či přesunuty na pozdější dobu, přibývá a tedy celkový počet uskutečněných závodu je nejistý. Tím by nebyla zaručena regulérnost soutěže. Budeme se těšit, že současná situace co nejdříve skončí. Jakmile to nastane, tak se určitě sejdeme na závodech, které budou pořádány, i když bez započítávání do poháru. Už se moc těším na setkání se všemi - závodníky, pořadately, rozhodčími, diváky... Chybí mi to!

Vše si určitě vynahradíme v roce 2021 při dalším ročníku ISCAREX poháru. Využijme čas "klidu" na doléční neduhů a šrámů, které nám brání v plném nasazení v závodech.

Během května se můžete zúčastnit "virtuálního" závodu Letohradská pětka (kde už je připravená a značená trasa) nebo v pátek 8. května vyběhněte na nezávodní Dětřichovský memoriál (na FB najdete podrobnosti). Určitě bude přibývat spousta dalších podobných aktivit. Já zřejmě zkusím vyběhnout na trasy neuskutečněných závodů v dosahu mého bydliště. Třeba se někde potkáme. Budu se těšit!

jampb

Článek byl publikován 05.05.2020, 17:15:23